Pärlor

Hmm, let's see... Idag har det inte hänt så mycket faktiskt.
Jag svängde förbi Ivanna och fick tillbaka mina pengar. Det var kul! :-P Nu är jag back on track, ekonomiskt iallafall ;-)
Sen åkte jag, mamma och Jonas in till stan för att kolla på lite segelbåtar. Det var lite kul faktiskt. Jag blev lite mer intresserad om båtar :-P
Imorgon ska vi kanske åka in till stan med våran segelbåt. Då ska jag stajla lite ;-)
Just det!
Vi åt på Max också! :-D
Värsta grejen liksom! ;-)
Det var så mycket folk på stan så jag fick lust att bara slå ner alla j*vla turister, pensionärer och barnvagnskörare!

image9


Den döda Vinkeln

Hmm...
Nu har jag äntligen kommit hem ifrån mitt landställe! Tack gode *** för det!! ;-)

Filosofi:

Jag vill liksom att det ska vara som det var förut, men det känns inte som det. Det verkar inte som om du bryr dig om mig som du gjorde förut :-/ Jag vet inte, det är bara så jag uppfattar det. Jag märker också att jag blir mer o mer svartsjuk, vilket INTE är bra... JAg vill inte vara den som frågar vem du snackar med på T.ex P.A :-/ Men jag kan inte hjälpa det. Jag har redan förlorat dig en gång och jag har redan blivit sårad av dig en gång. Nu försöker jag göra allt i min makt så att det inte ska bli likadant igen. Jag vill inte bli sårad igen, hoppas du fårstår det. Då kanske du kan leva med att jag är lite nyfiken på vilka andra tjejer du snackar med, även om det bara är på internet. JAg har liksom kollat på tjejernas profiler och dom verkar vara allt jag inte är. Det gör mig lite ledsen för då undrar ju jag om du verkligen nöjer dig med bara mig. Jag är extra orolig för att VI började med att snacka på internet så nu e jag orolig att du gör det med någon annan. Jag vet att jag inte borde tänka såhär o.s.v, men jag kan inte hjälpa det! Jag är expert på att överanalysera och övertänka saker och det skapar bara en massa problem för min egen del :-/

Men men skit samma det ordnar sig nog :-)......hoppas jag!

400 slag

You got me all confused. You said all those things and now you say this? I don't know how to feel anymore. I want to be with you and I still love you and miss you. And you said that you did to. All I want is to spend time with you. When you came to me this morning I realised just how much I had missed you. When you left I wanted to follow you. I guess that I wasn't over you just yet. Now I'm just confused. I don't now what to feel. I afraid to call you because you may not want me to call you. I don't know what to do anymore. I miss you...

Update on Sandra's life

Godafton!

Vi börjar sändningen med att avslöja att Sandra är nu singel. Vi vet inte riktigt säkert när detta inträffade och när vi frågade Sandra efter en kommentar så hon såhär:

- Jag och Leo, har gjort slut. Vem av oss som gjorde det kan jag tyvärr inte avslöja pga privata skäl. Allt jag kan säga är att vi, enligt mig, skildes som vänner. Det är allt jag kan säga nu.

När vi försökte be om fler kommentarer fick vi flera utlåtanden som var för barnförbjudna för att yppas här. Vi måste ju tänka på våra unga läsare.

Vi fortsätter...
Pga Sandras separation så har hon börjat umgås mer med sina vänner, till deras stora förtjusning. Eftersom Sandra är såå himla älskad så ställer hennes vänner alltid upp för henne. Den som ändå hade sådana vänner.

Efter många bio- och kompisbesök så har Sandra kommit över Leo. Iallafall enligt henne själv.

Vår färskaste nyhet om vår stora förebild är att hon nu på lördag ska ut och "festa" med hennes vänner. Vi har fått uppgifter om att detta skall äga rum vid den välbesökta sjön Rudan i Haninge. Sandra bad oss också meddela alla läsare att dom är väldigt välkommna på lördag dom med.

Idag sågs Sandra med hennes vännina Ivanna köpa "nödvändigheter" till partajet. Detta ägde rum i Liljeholmen och blev mycket nedtystat av Sandras pressfolk när vi ville ha en kommentar:

-Fastän Sandra är en väldigt stor kändis så kan hon inte köpa ut själv. Därför var hon och Ivanna tvunga att ta hjälp ifrån annat håll. Som tur var gjordes allt detta utanför polisens synhåll.

Det var allt för ikväll men följ med oss igen i nästa "sändning" som förmodligen kommer att inträffa på söndag.

Peace out!